Smrt či znovuzrození

09.02.2012 19:43

Při výkladu z karet se stává, že mnoho klientů se vyděsí, když si vytáhne kartu se symbolem „Smrt“. Jejich zděšený pohled a zrychlený tep vyzradí, že při tomto symbolu se jim začínají tvořit představy charakteru tragického či katastrofického scénáře spojené se svým okolím a dokonce jim tuhne krev v žilách. Jejich pobledlé tváře měkký, zrychlený dech, náhlé zvlhčení očí a další jiné příznaky strachu ze smrti svědčí o tom, že smrt je pro ně velkým nepřítelem dokonce vetřelcem na této Zemi. „Je tomu opravdu tak? „ Není, jen ji neumíme přijmout jako součást našeho života a životního koloběhu na této Zemi. Bereme ji jako zlo, které nám bere naše blízké a to dokonce i předčasně a hlavně nečekaně. Vždy nás smrt zaskočí, ale otázkou je „koho víc a koho méně“. Lidé, kteří byli smrti velmi blízko buď v podobě vážné nemoci, či klinické smrti nebo byl součástí odchodu blízkého na druhý břeh. Každý z nich byl jinak zaskočen, nikdo neprožíval tuto osudnou chvíli stejně, ale pochopili, že smrt není jen zlá, ale může znamenat možnost nového začátku, novou šanci, jedná se o tzv. znovuzrození.

Znovuzrození může znamenat cokoliv třeba, že vše co je životem opotřebované, to platí v osobní, pracovní, finanční nebo tělesné oblasti, je někdy potřebné a hlavně nutné, abychom nechali umřít, abychom mohli z této situace vyjít znovuzrození a šťastní.

Smrt je pro nás jedna velká NEZNÁMÁ, ale jsou zde andělé v podobě lidí, kteří nám mohou pojem smrt objasnit a také se osvobodit od věčného strachu z ní apod. Pokud se chcete dozvědět o „Smrti“ více tak Vám doporučuji tyto webové stránky: www.umiram.cz

Každá smrt je zároveň novým začátkem“

Zpět