Duchovní cesta

09.02.2012 19:36

Duchovní cesta

pokud se rozhodnete kráčet cestou za poznáním duchovních otázek, začne se vám pomalu, ale jistě měnit život ve všech oblastech. Přátelé, které jste měli doposud, se mohou pozvolna vzdalovat a místo nich budou přicházet noví přátelé se stejnými zájmy, a kteří věří v to samé jako Vy. Není to jen o přátelích, ale i rodině, která bude mít pocit, že vám nerozumí, že mluvíte jiným jazykem než doposud a mohou přijít i hádky apod. Spousta lidí z Vašeho okolí si může myslet, že jste „blázen“.

Ve chvíli, kdy se otevřete srdcem, myslí a životem duchovnu jsou zde nevyhnutelné změny, které mohou být pro Vás jak velmi příjemným zážitkem nebo dost bolestnou zkušeností, která pramení z útlé představy, které se nechcete za každou cenu pustit anebo z různých obav, které se dříve nebo později zhmotní.

„Proč tomu tak je?“

Vesmír je plný čisté energie, která proudí do našich srdcí a pouze na nás je, jak s touto energii naložíme, zda ji budeme vysílat zpět s dobrým úmyslem v podobě myšlenky nesoucí přání, která nijak neohrozí životy druhých nebo je nějak nepoškodí. Opakem pozitivního myšlení je negativní myšlení a s ním spojená energie, která je vysílána tak jako pozitivní energie do Vesmíru. Ty to dva druhy energie posilujeme každý den a ode dne čím dál víc, tím, že na touhu či prosbu, přání myslíme a tím tuto energii posilujeme až do zrození a zhmotnění naší představy, prosby či přání apod. Tímto způsobem vznikají zázraky v životech lidí nebo k bolestným zkušenostem. Proto je důležité sledovat své myšlenky a umět je ovládat. „Jednoduše se to řekne a těžko se to dělá.“ To je pravda, ale až dokážete ovládat své myšlení a následně negativní myšlenky převádět na kladné myšlení změní se Vám život a budete si schopni přitáhnout k sobě to, co potřebujete. Ano, do života Vám vstoupí změny příjemného charakteru, ale nezapomínejte vždy na rovnováhu. A věřte, ti co už mají nějakou tu zkušenost, mi dají za pravdu, že nás nenechají zahálet a dají nám patřičně najevo, že je čas pracovat na sobě samotných.

„Tím se myslí, co?“

Začínáte postupně rozvíjet, zdokonalovat a poznávat své schopnosti, které Vám byly dány darem z Vesmíru. Je důležité, abyste je nezačali zneužívat, protože jak Vesmír dal, také je může vzít. Pro každého, kteří byli obdařeni darem a vydali se po duchovní cestě, platí vesmírné zákony, s kterými se každý individuálně seznámí. Jelikož se během rozvíjení stále zjemňujete a začínáte být citlivější na situace, které se vám začínají dít ve Vašem životě, je potřeba umět se ochraňovat a pořídit si tzv. ochranný obal před negací z okolí, protože ji budete vnímat čím dál víc, než jste kdy vnímali předtím. Životní situace, setkávání se s různými lidmi, nejen s těmi, kteří jsou duchovně zaměřeni, se Vám nebudou dít jen tak náhodně, ale záměrně a to pro Váš duchovní rozvoj.  Postupně budete sbírat střípky poznání, až najednou pochopíte „ŽIVOT“, ale pozor, nikde není psáno, že čím více trpíte, tím více duchovně rostete. „To tedy ne! „ Vy sami se rozhodujete, jak dlouho budete trpět a jak dlouho se budete držet toho, co už dávno nefunguje. To vše záleží na vašem rozhodnutí. „Na to nezapomínejte!“ „To jsou ty bolestné zážitky, o kterých jsem se zmínila na začátku.“

Závěrem bych chtěla napsat: „Pokud byste se chtěli dozvědět něco více nebo pomoci se orientovat v období proměn, můžete mi napsat nebo objednat se na osobní konzultaci.“

 

Zpět