Co je to jasnozření či jasnovidnost?

09.02.2012 19:36

Co je to jasnozření či jasnovidnost?

Jasnozření a jasnovidnost můžeme chápat jako pojmenování různých obrazů neviditelných světů a dále jej můžeme definovat jako mnohostrannou schopnost s přídavkem respektive faktickou existencí rozmanitosti.

  1. Předtuchy

Každý z nás se setkal s předtuchou i ten nejobyčejnější, magicky zcela neškolený, člověk. Jsou prvním příznakem jasnovidnosti u lidí, kteří se nijak nezajímají o tyto jevy v praxi. K předtuchám dochází obvykle v čase, kdy má nastat jakákoliv zvlášť významná událost, ať již radostná, nebo opačného charakteru. Nejčastěji se stává, že člověk vycítí vztah ke katastrofám, úmrtím a dalším deprimujícím věcem vůbec.

  1. Sny

Nejeden z nás se probudil ze snu s pocity vyvolávající skutečnost. Vysvětlením je, že duch, putující při spánku fyzického hmotného těla, astrální říši, vstřebal a přijal určité dojmy a ty poté po probuzení, kdy je duch opět připoután k tělu jest příčinou vyvolávající předtuchu.

  1. Astrální obrazy

Vidění astrálních obrazů je považováno za vyšší schopnost člověka, kterou je potřeba rozvíjet a používat v životě člověka. Dále se považuje za první stupeň vidění neviditelných světů.

Astrální obrazy jsou výtvorem myslících neviditelných bytostí, které jsou formou vytvářející v astrálním světě svoje myšlenkové útvary. Jde vlastně o duše věcí, které zmizely z povrchu zemského. Skutečným jasnozřením je vidění do dálky, které se týká jak věcí minulých tak i budoucích.

  1. Myšlenkové útvary

Vidění myšlenkových útvarů je spojeno vždy s představou. Představa v tomto případě je pouze obraz, který vyprodukovala lidská duše. Její vlastností je akceptovat, vstřebávat a hromadit náboje lidské vůle, jejíž pomocí může člověk vysílat jak dobro, tak i zlo proti ostatním lidem, a to i do té největší možné dálky. Jedná se o tzv. praktiky „černých mágů“, je nutno připomenout, že zde platí zákon odrazu.

  1. Vrozená jasnozřivost

Je to velmi vzácný dar, který je u senzitivních lidí (media). Jedná se o lidi, kteří mohou označit původce zločinů, podvodů…a umějí nález pohřešované osoby či věci.

  1. Proroctví

Je považováno za nejvyšší stupeň jasnozřivosti vidění do budoucnosti. Jedná se o dar od Ducha svatého.

 

Zpět